Veerle Dijkman

Na ​vier​ jaar vooropleiding en daarna ​vier ​jaar vakopleiding ben ik in 2015 afgestudeerd aan ​Dan​​​​sacademie Lucia Marthas. Hier heb ik acht jaar lang gewerkt aan de danseres​ en d​ocent die ik nu ben geworden, iemand die van haar passie haar beroep heeft kunnen maken. 

Na mijn opleiding ben ik meteen het werkveld in gestroomd en​ heb ik​ als danseres mogen staan in de volgende producties​:​ Dinnershow '21 ON AIR', Dinnershow 'Holland Goes Vegas', Dinnershow 'Ameezing Mokum', 'The Iconic Dinnershow', GRAND van Fedde le Grand te Carré, Ónderweg Naar Later - Walkyre, 'A mans world - Koen & Roemjana en nog veel kleine shows/evenementen. Naast het uitvoerend bezig zijn heb ik ook altijd les gegeven. Ik vind het geweldig om te zien hoe leerlingen groeien​.​ Het plezier d​at​ ​leerlingen​ uit je lessen kunnen halen, daar word ik als docent echt blij van! 

In 2015 ben ik als docent begonnen bij Balletschool La Danse. In Groningen geef ik dit jaar urban, modern/jazz en musical en in Warffum urban/jazz lessen. Het zijn allemaal hele verschillende lessen en dat is wat mijn werk zo leuk maakt. Als leerlingen met rode wangen van de inspanning en enthousiast de les uit gaan heb ik het als docent pas goed gedaan. Als docent werk ik een bepaalde periode aan mijn lesplan zodat de leerlingen goed kunnen werken aan hun techniek en uitstraling. Zo probeer ik elke les een nieuw leerpunt erbij te voegen.

 

 

urban tieners
modern/jazz volw. beg
modern/jazz volw. mid.
show musical volw.
urban/jazz groep 6/7/8
urban/jazz klas 1 / 2
urban/jazz vanaf klas 3
urban tieners
jazz klas 1-2-3 mid
modern/jazz volw. 1e /2e jaars
modern/jazz volw. midden
jazz groep 5-6
urban groep 7-8
urban klas 1-2
klassiek groep 5-6
kleuters groep 1-2
kleuterdans groep 1-2
dansmix groep 3-4
dansmixgroep 5 t/m 8
urban groep 7-8 klas 1-2
klassiek niveau 2 groep 7-8 klas 1-2
urban klas 3-4-5
kleuterdans groep 1-2
sing and dance groep 4 t/m 6
urban tieners
klassiek beg tieners
modern/jazz 1e/2e jr. volw
Urban
Dansmix groep 5-6-7-8
kleuterdans groep 1-2
sing and dance - groep 4 t/m 6
urban - tieners
urbun - tieners
Modern Jazz
urban - volw
kleuterdans groep 1-2
dansmix groep 3-4-5-6
urban groep 7-8 klas 1-2
klassiek groep 7-8 klas 1-2
urban klas 2+