Twee getalenteerde danseressen van Balletschool La Danse stromen door naar verschillende academies.

Met trots kondigt Balletschool La Danse aan dat twee van haar getalenteerde danseressen, Lente Mulder en Bo Brugi, zijn toegelaten tot verschillende academies in Nederland. Deze topprestaties onderstrepen de kwaliteit van de opleiding bij La Danse en de toewijding van haar leerlingen.

Lente Mulder, 17 jaar, is toegelaten tot de toonaangevende dansacademie Codarts in Rotterdam en gaat daar de opleiding Docent Dans volgen. Lente begon met dansen op 4-jarige leeftijd bij Balletschool La Danse en heeft sindsdien een indrukwekkende vooruitgang geboekt. Haar toewijding en passie voor ballet en alle overige dansvormen hebben haar tot één van de veelbelovende talenten van de school gemaakt. "Het is een droom die uitkomt," zegt Lente. "Ik ben ontzettend dankbaar voor de steun en begeleiding van mijn docenten bij La Danse." De Bacheloropleiding Docent Dans van de Rotterdamse Dansacademie is één van de meest vooraanstaande vakopleidingen voor hedendaagse dans in Europa.”(Bron: EW Magazine).

Bo Brugi, 17 jaar, is toegelaten tot de MBO-opleiding van Lucia Marthas Institute of Performing Arts in Groningen. Bo begon op haar 5e jaar te dansen bij La Danse. Zij heeft een stormachtige ontwikkeling laten zien in de vooropleiding van de school. Haar techniek en artistieke expressie hebben indruk gemaakt tijdens de laatste voorstelling in de Oosterpoort. "Ik kijk ernaar uit om mijn dansvaardigheden verder te ontwikkelen aan het Instituut of Performing Arts," deelt Bo enthousiast. "La Danse heeft me voorbereid op deze volgende stap in mijn carrière.”

Stichting Balletschool La Danse is trots op deze buitengewone prestaties en feliciteert Lente en Bo met hun toelating. De school blijft zich inzetten voor het bieden van hoogwaardige danseducatie en het ondersteunen van haar leerlingen in hun streven om te kunnen blijven excelleren in de danswereld.

Voor meer informatie over de vooropleiding kunt u contact opnemen met Balletschool La Danse, info@ladanse.nl. Audities voor de vooropleiding die start in september 2024 zijn op 29 juni 2024.