Twee keer uitverkocht in de Oosterpoort!

Met twee uitverkochte voorstellingen van A LIFE TIME  in de Oosterpoort hebben de leerlingen en docenten van Balletschool La Danse het seizoen afgesloten. De terugkeer in de kleine zaal op 15 en 16 juni pakte goed uit. Het leverde veel positieve reacties op van de toeschouwers.

Niet alleen ouders, familie, vrienden, kennissen en voormalige docenten van La Danse zagen een prachtige voorstelling. Ook oud-leerlingen die aanwezig waren op één van beide dagen genoten volop. Hen leverde dat zo nu en dan geëmotioneerde momenten op. Het kwam door de vele mooie herinneringen die deze oud-leerlingen naar eigenzeggen hebben overgehouden aan de balletschool.

Met A LIFE TIME hebben de huidige leerlingen nieuwe herinneringen gecreëerd. Een onvergetelijke ervaring die mede door hulp van ouders en vrijwilligers twee geslaagde voorstellingen heeft opgeleverd. De stichting Balletschool La Danse is daar ontzettend dankbaar voor.

Net zo mooi was de Groningse samenwerking tussen GOOV en La Danse. De bijna 100 jarige vereniging had een verhalende rol in de voorstelling.

Tot slot start op 1 juli officieel de inschrijving voor het nieuwe seizoen. Balletschool La Danse ziet de huidige en nieuwe leerlingen graag op 16 september in het Centrum van de Dans. Daar waar je danst met je hart omdat het klopt.