Barre Workout

Barre Workout is een eigentijdse en energieke ballet workout voor vrouwen. Het hele lichaam wordt getraind waarbij er aandacht is voor een goede lichaamshouding, kracht, balans, lenigheid en coördinatie. In de lessen worden elementen uit klassiek ballet, yoga en pilates met elkaar gecombineerd zodat er een afwisselende workout ontstaat.

Docente Bibi Yann Bakker heeft de opleiding tot Barre Workout docent met succes afgerond en is bevoegd om deze lessen te geven. Barre Workout wordt in Groningen slechts op enkele plekken gegeven, maar de populariteit neemt snel toe. De lessen zitten dan ook gauw vol. Lijkt deze combinatie van klassiek ballet, yoga en pilaties je een ideale workout? Schrijf je dan snel in!

Vanwege zwangerschapsverlof worden de lessen Barre Workout van september tot december 2016 overgenomen. In plaats van Barre Workout worden er tien Pilates lessen gegeven. Vanaf december zullen de Barre Workout lessen hervat worden. 

Kleding

Voor Barre Workout wordt geen specifiek kledingvoorschrift gehanteerd. Wel is het belangrijk om strakke dans- of sportkleding te dragen zodat de docent het lichaam goed kan zien en corrigeren. Verder kan de les gevolgd worden op sokken of met blote voeten.